• Tarne pole võimalik

ROBOTNIIDUK HONDA MIIMO 520

Tootekood: 619629
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tööala 3000m², jõudlus 125m²/h
• Li-ion aku 21.6v-4.0Ah
• Igal rattal 25-vatine mootor, tera käitab 56-vatine mootor
  • Tarne pole võimalik
Honda robotniiduk HRM520 on suurema aku mahutavusega, mis võimaldab niita keerukamaid, ebaühtlaste piiride ja takistustega aedasid. Lõikab kuni 3000 m² muru maksimaalselt 800 m piiri sees. Uus taimeriga juhitav servakorrigeerimisprogramm tähendab seda, et robotniidukit võib seadistada aiaplatsi servi niitma. Vaikne ja efektiivne robotniiduk teab ise, millal end laadima peab. Niidukil on Li-ion 21.6v-4.0Ah aku ja jõudlus ühes tunnis on 125m²/h. Müratase 62 Db. Niidukil on ohutud lõiketerad ja takistusandurid, mis ei lase niidukil lastele või lemmikloomadele viga teha. Niidukit saab just teie aia jaoks seadistada. Igal rattal 25-vatine mootor ning tera käitab 56-vatine mootor. Niiduk niidab ka kõige tihedama muru esimese korraga. Kiiremad terad tähendavad paremat niitmistulemust ning päri- ja vastupäeva pöörlev ajam aitab teradel kaks korda kauem kesta. Niiduk tuleb toime ka takistustega ja leiab vajadusel tee oma laadimisejaama.