• Tarne pole võimalik

ROHULÕIKUR UMK 435 UE HONDA

Tootekood: 599763
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Honda UMK 435 U rohulõikuril on GX35 väike 4-taktiline mootor mis on võimas, tõhus, vaikne ja keskkonnasõbralik, võimsusega 1,3 hj. Kütusepaagi maht 0,6 l. O-kujuline silmuskäepide, ülekandetüüp on tsentrifugaalsidur. Raami materjal on alumiinium, jõhvi paksus 2,4 mm. Komplektis rihmad. Kaal 6,6 kg. Honda UMK 435 U rohulõikuril on GX35 väike 4-taktiline mootor mis on võimas, tõhus, vaikne ja keskkonnasõbralik, võimsusega 1,3 hj. Kütusepaagi maht 0,6 l. Topeltkäepide, ülekande tüüp on low vibration tsentrifugaalsidur. Raami materjal on alumiinium. Komplektis rihmad, Tap&Go Nailonpea ja 3 hambaline tera. Kaal 6,6 kg. Vaikse ja võimsa 35cc GX35 mootoriga, sirge ülekandevõlliga, ülekandereduktoriga ning kaksikkäepidemega võsalõikur UMK 435 on hinnatud tööriist suuremat jõupingutust nõudvatel töödel.