• Tarne pole võimalik

ROOMAJATE PELETUSGRAANULID ZAPI 1L

Tootekood: 547695
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Roomajate peletusgraanulid vältimaks roomajate sattumist sise- ja välialadele
• Sisaldab lõhnaaineid, mis loovad roomajaid peletava haistmisbarjääri
• Kasutusvalmis graanulid teevad kasutamise lihtsaks tagades kiire ja püsiva mõju
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Roomajate peletusgraanulid, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et vältida roomajate (rästikute jt. madude, sisalike jne.) sattumist järgmistele aladele: siseruumid, õuealad, aiad, laagriplatsid, hao- ja põhukuhjad ning kõikvõimalikud välialad üldiselt. Toode sisaldab lõhnaaineid, mis loovad roomajaid peletava haistmisbarjääri ning hoiab neid eemal töödeldud alast. Spetsiaalsed kasutusvalmis graanulid teevad toote kasutamise lihtsaks ning tagavad kiire ja püsiva mõju. Toode on mõeldud kasutamiseks välitingimustes. Vältida allaneelamist, sissehingamist ja kokkupuudet silmadega. Hoida eemal toidust ja joogist. Mitte üledoseerida. KASUTAMISJUHEND: 1. Kasutada tootega kaasasolevat kühvlikest graanulite ühtlaseks jaotamiseks kaitset vajavale alale, kulunorm 1 kühvlitäis (=75 ml) 3 – 4 m2 kohta. Pakendis olevast kogusest jätkub ca 50 m2 ala töötlemiseks. 2. Korrata töötlust umbes korra nädalas kuni soovitud tulemus on saavutatud. 3. Pärast tugevat vihmasadu tuleb töötlust korrata.