• Tarne pole võimalik

SÄÄSETÕRJEVAHEND AUTAN PROTECTION PLUS AEROSOOL 100ML

Tootekood: 643084
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Autan sääsetõrjevahend kaitseb sääskede, parmude ja puukide eest
• Mitte kasutada alla 2-aastastel lastel. Mitte kasutada kahjustatud, päikesepõletatud nahal
• Pihustada ühtlaselt kõikidele kaitstavatele nahapiirkondadele ja määrida käega laiali
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Autan sääsetõrjevahend kaitseb sääskede, parmude ja puukide eest. Kaitseb kuni 8 tundi kodumaiste ja troopiliste sääskede eest. Ning kuni 5 tundi parmude ja kuni 4 tundi puukide eest. Mitte kasutada alla 2-aastastel lastel. Mitte kasutada kahjustatud, päikesepõletatud nahal. Autan pihustatakse ühtlaselt kõikidele kaitstavatele nahapiirkondadele ja määritakse käega laiali. Käsivarrele soovitatakse pihustada 1 kuni 2 sekundi jooksul. Näol kasutamine: pihustada peopessa ja seejärel kanda näole, vältides suhu ja silma sattumist. Laste kätele mitte pihustada. Kasutamine muul otstarbel ja kasutusjuhendi vastaselt on keelatud. Enne kasutamist hoolikalt loksutada. Hoida pakend püstasendis. Käitlemisel täita ohutusnõudeid! Enne kasutamist tutvuda kasutusjuhendiga.