• Tarne pole võimalik

SAMBLAEEMALDAJA MURUST NEKO 1,0L

Tootekood: 618035
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Vedelik, sambla tõrjumiseks murult, lahusel on murule väetise toime.
• Levitamsieks pritsides või kastekannust kastes.
• Piisav umbes 30m² pinna töötlemiseks.
  • Tarne pole võimalik
Neko Samblaeemaldaja on vedeliku kujul vahend sambla tõrjumiseks murult. 1 liitriga saab töödelda umbes 30m² murupinda. Lahusel on murule ka väetise mõju. Rauda Fe 4%, lämmastikku N 10%. Samblane muru kasta lahja lahusega paar päeva peale muruniitmist. 1 l samblatõrjet segada 15-20 l veega, levitada pritsides või kastekannust kastes. Käsitleda 2-4 korda suve jooksul. Sammal lämbub aeglaselt ja muru kasv paraneb. Rohke sambla esinemisel pritsida või kasta 1 kord tugeva lahusega. 1 l samblatõrjet segada 5 l veega. Sammal muutub mustaks mõne tunni jooksul, siis riisuda. Ettevaatust – kiviplaatidele sattumisel muudavad nad värvi. Silmi ja nahka ärritav, loputada rohke veega. Lahust pritsiga levitades kasuta kaitseprille ja –kindaid. NEKO on 1941 aastal loodud aiandusalastele toodetele spetsialiseerunud Soome tootmisettevõte. Nende tootevalikusse kuuluvad väetised, taimede hooldusvahendid ja -tõrjevahendid, nii kodukasutajale kui ka suurtarbijale.