• Tarne pole võimalik

SUVELILLEDE MULD 30L

Tootekood: 583199
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kvaliteetne muld lillepottidesse, amplitesse ja rõdukastidesse
• Sisaldab lisaks huumuspreparaati, turbanuggeteid ja pikaajalist Multicote väetist
• Mullale on lisatud kastmiskristalle
  • Tarne pole võimalik
Suvelillede erimuld on kvaliteetne muld lillepottidesse, amplitesse ja rõdukastidesse istutatavatele suvelilledele. Suvelillede erimuld on toodetud meie populaarse kutselistele taimekasvatajatele mõeldud toote baasil. Muld on valmistatud parimast toormest ning sisaldab heledat kasvuturvast ning peeneteralist mineraalset materjali. Toitainete saamine on tagatud kiirelt imenduvate ja pikaajalise mõjuga väetiste lisamisega. Taimede kastmise ja vajaliku niiskuse omastamiseks on mullale lisatud kastmiskristalle. Kastmiskristallid imavad niiskust ja vabastavad vett umbes detsiliitri ühe mullaliitri kohta rohkem kui tavamullas. Suvelillede erimuld sisaldab lupja ja istutatud taimede kasvu kiirendavat väetist. Mullale on lisatud ka taimede juurdumist ja toitainete omastamist toetavat huumuseühendit, mis aitab taimedele tugeva juurestiku kasvatada. Suvelilled kasvavad erimullas lopsakalt ja õitsevad rikkalikult. Mullas sisalduvad pikaajalise mõjuga toitained tagavad koos tavapärase lisaväetamisega taimede pideva kasvu.