• Tarne pole võimalik

TIIGIPUHASTUSVAHEND OASE POND CLEAR 0,5L

Tootekood: 075989
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Oase tiigipuhastusvahend Pond Clear likvideerib tiigivee saastumise vetikate, hallitusseente ja muu orgaanilise elutegevuse produktide poolt.
• Selleks, et tagada vajalike taimede ja kalade normaalne elukeskkond tiigis, tuleb aeg-ajalt likvideerida tiigivee saastumine.
• Tiigipuhastusvahend seob vetikad, hallituse ja muu halva orgaanilise kämpudeks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Oase tiigipuhastusvahend Pond Clear likvideerib tiigivee saastumise vetikate, hallitusseente ja muu orgaanilise elutegevuse produktide poolt, mis muudavad vee hägusaks ja seovad taimede ja kalade eluks vajaliku hapniku. Selleks, et tagada vajalike taimede ja kalade normaalne elukeskkond tiigis, tuleb aeg-ajalt likvideerida tiigivee saastumine. Kui lisate tiigiveele tiigipuhastusvahendit, seob see vetikad, hallituse ja muu halva orgaanilise kämpudeks, mida on lihtne tiigist eemaldada kas käsitsi või imuri abil. Kui tiigivesi on väga saastunud ei pruugi vahendi lisamine tuua soovitud resultaati. Sel juhul on soovitav vahetada tiigivesi, istutada tiiki vettpuhastavaid taimi ja kasutada tulevikus vahendit alati kohe, kui märkate vee hägustumist tiigis. Doseerimine: Aluseks võetakse kuluarvestus: 500 ml vahendit suudab puhastada 5000 l tiigivett. Olles arvutanud vajaliku koguse, lahjendage see vahekorras 100 ml 10 liitris kraanivees ja pihustage see segu ühtlaselt (näiteks läbi kastekannu sõela) kogu tiigi pinnale. Kui tiigis on filtriga veepuhastusseade, siis lülitage see puhastusaine toimimisajaks (u 6 tundi) välja. Parimaks kasutusajaks on soe keskpäev, kuna siis on orgaanika vees kõige aktiivsem. NB! Puhastusvahendi kasutamise tagajärjel tekkinud saastakämbud tuleb tiigist võimalikult kiiresti eemaldada, kuna lagunemisel tekitavad need nn soogaase, mis seovad endaga suure hulga vees oleva hapniku. Vahend on vette lisatult ohutu inimestele, loomadele ja taimedele NB! Kuna tiigipuhastusvahend pole joogikõlbulik, siis hoidke see lastele ja loomadele kättesaamatus kohas! Ärge jooge vahendit ja hoiduge selle sattumisest limaskestadele.