• Poest kätte, alates 20.04.2024

TOALILL ALPIKANN 12CM POTIS

Tootekood: 073589
Kampaaniahind kehtib kuni 8.5.2024
5.29 €2.65 €/ tk
• Õisdekoratiivne püsik, millel on südajad lehed hõbedase mustriga.
• Taim kasvab 30-35 cm kõrguseks.
• Taimed saab tellida läbi Telli&Nopi kauplusest kättesaamisega.
Kaubale palume järgi tulla samal päeval, et vältida taimede kuivamist!
  • Poest kätte, alates 20.04.2024
Alpikann on õisdekoratiivne püsik, millel on südajad lehed hõbedase mustriga. Taim kasvab 30-35 cm kõrguseks. On vähenõudlik taim, ainult keskküttega ruumis on teda keeruline pikaajaliselt kasvatada, seal on liiga kuiv õhk.

Alpikann eelistab jahedat ja õhurikast kasvukeskkonda taludes lühiajaliselt kuni 8 kraadi. Pärast õitsemist tuleb anda taimele puhkeperiood. Vajab kõrget õhuniiskust (60-80%) ning küttekeha läheduses ei ole hea teda kasvatada. Vältida tuuletõmmet ja järske temperatuuri muutuseid. Eelistab hajutatud valgust. Taime tuleb nii kasta, et õied ja mugulad märjaks ei saa. Kasta korrapäraselt lastes mullapinnal kergelt läbi kuivada (lehed võivad isegi kergelt norgu vajuda) ja eemaldada seisev vesi aluselt. Liigse kastmise korral muutuvad lehed kollakaks ja varred pehmeks. Pärast õitsemist tuleks kastmist oluliselt vähendada, mille tulemusena võivad lehed isegi ära kuivada. Pärast paarikuulist puhkeperioodi (mai-juuni) hakkavad kasvama uued lehed ja siis võib taime ümber istutada ja hakata taas rohkem kastma.
Konkreetset toodet ei ole võimalik valida, kuna ühe koodi all on erinevad kujundused/värvused/komplektid. Tooted komplekteeritakse juhuslikkuse alusel.