• Tarne pole võimalik

TOMATI- JA KÖÖGIVILJAMULD COMPO

Tootekood: 525201
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tagab taimedele optimaalse ja tervisliku keskkonna köögiviljade saagikuse tõstmiseks ja haiguste eest kaitseks.
• Toitaine toimeaine mõjub 8 nädalat.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Compo tomati ja köögiviljade muld tagab taimedele optimaalse ja tervisliku keskkonna köögiviljade saagikuse tõstmiseks ja haiguste eest kaitseks. Taimed on tugevad ja viljad aromaatsed. Toitaine toimeaine mõjub 8 nädalat. Kasutamine kasvuhoones: Kata kasvuhoone maapind (umbes 10 cm kõrguseks) tomati ja köögiviljade mullaga, seemik/taim istutage üksteisest 30 cm kaugusele ning suruge õrnalt muld taime umber kinni. Välitingimustes kasutamine: Eemaldage pinnaselt rohupealsed. Seejärel toimige mullaga samuti nagu kasvuhoones. Kasutamine kasvukotina: Tomati ja köögiviljade mulda saab kasutada kui kasvukotti. Esmalt tehke koti pealispinnale sobivas mõõdus augud ning istutage taimed sisse. Hea drenaaži saavutamiseks tehke väikesed augud koti külgedele ja põhja.