• Tarne pole võimalik

TOMATI- JA PAPRIKAVÄETIS HORTICOM 750G

Tootekood: 661900
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Spetsiaalne granuleeritud kompleksväetis tomatitele ja paprikatele.
• Väetades on taimed tugevad, vastupidavamad taimehaigustele ja halbadele ilmastikuoludele.
• Sisaldab toitaineid just sellises koguses ja koostises, mis vastab tomatite ja paprikate toitevajadustele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Horticom tomati- ja paprikaväetis on spetsiaalne granuleeritud kompleksväetis, mis sisaldab toitaineid just sellises koguses ja koostises, mis vastab tomatite ja paprikate toitevajadustele. Väetades on taimed tugevad, vastupidavamad taimehaigustele ja halbadele ilmastikuoludele ning viljad aromaatsed ja intensiivse värvusega. EÜ väetis. Pakendi kogus 750 g. Kasutamine: Tomat: Külvil või istutamisel segage istutusmuld ca 50 g/m² väetisega, katke selle seguga taime juured, kastke rohke veega. Seejärel väetage 3 nädala pärast juurdunud taimi, kasutades 1 m² kohta kokku 30-35 g väetist. Järgmine väetamine teha viljade moodustumise ajal. Paprika: Külvil või istutamisel segage istutusmuld ca 50 g/m² väetisega, katke selle seguga taime juured, kastke rohke veega. Seejärel väetage 3 nädala pärast juurdunud taimi, kasutades 1 m² kohta kokku 35-40 g väetist. Järgmine väetamine 3-4 nädalaste vahedega. Väetis segada mulda ühtlaselt ning kasta korralikult. Taimi väetada augustini.