• Tarne pole võimalik

ÜMBERISTUTUSVÄETIS-JUURTE KASVUSTIMULAATOR BALTIC ARGO 50 G

Tootekood: 681363
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Saab kasutada kõikide taimede istutamisel juurdumise ergutamiseks.
• Tõstab taimede vastupidavust ja aitab kergemini toime tulla ebasoodsate kasvutingimustega - talvise stressi, uue kasvukohaga, ümber istutamisega, põuaga.
• Suurendab istikutel ja pistikutel juurte arvu ja tugevust.
• Sisaldab makro- ja mikrotoitained ning biostimulaatoreid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Baltic Agro ümberistutusväetis-juurte kasvustimulaatorit saab kasutada kõikide taimede istutamisel juurdumise ergutamiseks. Tõstab taimede vastupidavust ja aitab kergemini toime tulla ebasoodsate kasvutingimustega - talvise stressi, uue kasvukohaga, ümber istutamisega, põuaga. Väga hea mõjuga kasutamiseks erinevatel orhideelistel ja toalilledel pärast talve. Rõdutaimi kasta lahusega kohe pärast istutamist. Põua järel juurdumispulbri lahusega töödeldud taimedel tõuseb fotosünteesi potentsiaal, suureneb lehepind ja üldine biomass. Ümberistutusväetis-juurte kasvustimulaatori omadused: Suurendab istikutel ja pistikutel juurte arvu ja tugevust. Võimaldab taimi stressivabalt ümber istutada, vähendades transpiratsiooni. Tugevdab kahjustunud või kehvastiarenenud juurestikku ja parandab pistikute juurdumisprotsenti. Sisaldab makro- ja mikrotoitained ning biostimulaatoreid. Soodustab vee ja toitainete - lämmastiku, kaaliumi ja fosfori paremat imendumist taime; fosfori raskesti lahustuvad vormid muutuvad taimele paremini kättesaadavaks ja tõuseb fotosünteesi efektiivsust. Taimed taluvad paremini ebasoodsatest kasvutingimustest tingitud kasvustressi. Kasutamine: Ühe pakendi sisu (50 g) lahustada 10 liitris vees ja lahusega kasta pistikuid või taimi. Sellest kogusest piisab 60 l mulla kastmiseks või u 24 rõdutaimele või 12 aiataimele või 3 väikesele puuistikule. Kasta lahusega: Tomati, kurgi jt. köögivilja- ja lillekultuuride istikuid pärast ümberistutamist. Lille- ja mugulsibulaid pärast maha panemist. Puuvilja-, marja- ja dekoratiivkultuuride pistikuid juurdumissubstraadis. Taimi pärast talvitumist, põuaperioodi, mujale teisaldamist.