• Tarne pole võimalik

UNIVERSAALMULD SUBSTRAL 20L

Tootekood: 453447
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Substral® Sobib nõrgalt happelist kasvumulda ning suure ja keskmise toiteelementide vajadusega taimede istutamiseks. Tänu niiskusrežiimi parandavale kergkruusale ja pikatoimelisele Osmocote® väetisele sobib eriti hästi suvelillede (pelargoonide, petuuniate, lemmaltsade, fuksiate, begooniate, peiulillede, raudürdi, inglitrompeti jt) istutamiseks ja sibullillede kasvatamiseks, tagades optimaalse kasvu ja õitsemise ka rasketes tingimustes. Mulda on rikastatud 48g Plant Starter NPK 10-52-10 väetise (soodustab juurdumist) ja pikatoimelise Osmocote® NPK 15-09-09 väetise seguga. Osmocote® väetis on taimede poolt kergesti omastatav vähemalt 80% ulatuses. Toiteelemendid vabanevad iga päev temperatuuri ja niiskuse koosmõjul. Tänu ühtlasele väetamisele vastavalt taime vajadustele 6-kuu jooksul arenevad taimed hästi ja õitsevad kaunilt. Looduslikust vaigust graanulikest laguneb aasta jooksul peale toiteelementide vabanemist. Suvelilled vajavad kasvuks rohkesti toiteelemente . Soodustamaks pikaajalist ja rikkalikku õitsemist võib taimi lisaks väetada suvelillede väetisega. Tähelepanu! Kõigile suure ja keskmise toitainete vajadusega taimedele. Mitte kasutada külvimullaks ja toitainete liigsisalduse suhtes tundlike taimede puhul. Neto: 20 l pakkimise hetkel. Istutussegu pH 5,5–6,0