• Tarne pole võimalik

UNIVERSAALNE MINERAALNE MURUVÄETIS ECOFERTIS 4KG

Tootekood: 661871
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tasakaalustatud orgaanilise põhjaga väetis lisatud magneesiumi ja bakteritega.
• Sobib ideaalselt golfiradade, jalgpalliväljakute ja spordiväljakute hooldusväetamiseks.
• Tagab muru järjepideva, tasakaalustatud kasvu ning annab murukasvule „hea stardi“.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ecofertis tasakaalustatud orgaanilise põhjaga väetis lisatud magneesiumi ja bakteritega. Sobib ideaalselt golfiradade, jalgpalliväljakute ja spordiväljakute hooldusväetamiseks. Väetis on kiiretoimeline, sisaldades rohkelt kiiretoimelist lämmastikku kuid samuti ka orgaanilist, aeglase toimega lämmastikku. Nii kiire kui ka aeglase toimega koostisosade kasutamine tagab muru järjepideva, tasakaalustatud kasvu ning annab murukasvule „hea stardi“. Väetisele on lisatud bakterid, mis aitavad kaasa toitainete paremale omastatavusele murutaime poolt ning kaitsevad seda haigustekitajate eest. Toimib kuni 3 kuud. Pakendi kogus on 4 kg. Kulunorm: 40-100 g/m² Golfiraja hooldamine: 3 kg /100 m², 1-2 x aastas kevad/suvi Spordi- ja jalgpalliväljakute hooldamine: 3-5 kg/100 m², 1-2 x aastas kevad/suvi Muruplatsi rajamine: 3-5 kg/100 m², 1 x aastas kevad/august Muruplatsi hooldamine: 5-10 kg/100 m², 2 x aastas kevad/suvi