• Tarne pole võimalik

VIHMUTUSSÜSTEEMI VOOLIKUÜHENDUSTE KOMPLEKT KÄRCHER

Tootekood: 688882
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Voolikuliitmike komplekt on tõhusa kastmissüsteemi Kärcher Rain System® lisatarvikute komplekt.
• Komplekt sisaldab erinevaid T-, I-konnektoreid ja otsamuhve.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Voolikuliitmike komplekt on tõhusa kastmissüsteemi Kärcher Rain System® lisatarvikute komplekt ning see sisaldab 4 T-konnektorit, 4 I-konnektorit ja 5 otsamuhvi. T-konnektor ühendab omavahel kolm Kärcher Rain System®-i voolikut või niisutusvoolikut, I-konnektor võimaldab ühendada kaks voolikut. T-konnektori külgharuga saab reguleerida on vee vooluhulka ja survet ning seetõttu on see ideaalne niisutusvooliku ühendamiseks. I-konnektori abil saab ühendada niisutusvooliku süsteemi Kärcher Rain System® voolikuga või ühendada omavahel kaks Kärcher Rain System®-i voolikut. Otsamuhviga saab aeda paigutatud või lühendatud voolikuid mis tahes punktis sulgeda. Voolikute paigaldamine on lihtne ja selleks ei ole vaja tööriistu: voolik lihtsalt surutakse otsamuhvile ja kinnitatakse ühendusmutriga. Kastmissüsteemi Kärcher Rain System® saab eraldi kohandada peaaegu igale aiale ja see töötab suurepäraselt koos taimeriga SensoTimer, mis võimaldab vajaduspõhist kastmist.