• Tarne pole võimalik

VOOLIKUKÄRU KÄRCHER HT METALLIST 80M

Tootekood: 688825
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Töökindel voolikukäru HT 80 m koos reguleeritava terasraami ja ergonoomilise käepidemega.
• Töökindel, korrosiooni tõrjuv terasraam ja trummel.
• Koos voolikujuhiku ja sujuvalt töötava käsivändaga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Terasraamiga kõrgkvaliteetne Kärcheri voolikukäru HT 80 on hea keskmise suurusega kuni suurte alade ja aedade kastmiseks. Metallraam ja -trummel. Mõlemad elemendid on roostevabad ja äärmiselt tugevad. Reguleeritava kõrgusega raam, millel on kasutuslihtsuse tagamiseks libisemisvastane ja ergonoomiline käepide. Täiendavad omadused: voolikujuhik, sujuvalt töötav käsivänt ja vooliku nurkliitmik. Sisaldab kahte universaalset voolikuliitmikku Plus. Kõik, mis on vaja täiuslikuks aiaks. Kärcheri uuenduslik voolikute hoiustamissüsteemi komplekt loob uued funktsionaalsuse-, disaini- ja kvaliteedistandardid. Modernsed ja kompaktsed voolikukärud võimaldavad voolikut kiirelt ja hõlpsalt kokku kerida ilma käsitsi suunamata. Kärcheri voolikukärud ühilduvad kõigi tuntud kiirkinnitussüsteemidega. Nutikas on kasta Kärcheri seadmetega.