• Tarne pole võimalik

VOOLIKUPOOL ROLL-UP 35 LI-ION

Tootekood: 587352
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Gardena seinale paigaldatav voolikuhoidik 35 roll-up automatic Li teeb kastmise veel mugavamaks tänu võimsale laetavale liitiumioonakule. Voolikupool teeb väntamise teie eest ära – mugavalt, vaid nupuvajutusega. Praktiline voolikupool paigaldatakse seinale ning seda saab 180° pöörata. Vooliku saab vaevata täielikult kokku kerida ning ükskõik millisel pikkusel peatada. 13 mm (½ tolli) läbimõõduga voolik kindlustab suure veevoolu ja vihmuti optimaalse töö. Võimas ja töökindel laetav liitiumioonaku kindlustab vooliku hõlpsa ja ühtlase kokkukerimise kiirusel 1,5 m/sek vaid nupuvajutusega. Integreeritud voolikujuhik takistab vooliku keerdu minekut ja takerdumist. Eelis: kokkukerimine ei nõua mingit vaeva ega painutamist, väntamist või jõu kasutamist. Teie käed jäävad puhtaks. Võimas laetav liitiumioonaku on kogu aeg kasutusvalmis ning selle saab laadimiseks eemaldada. Juhtseadmel olevad LED-tuled annavad märku, millal akut tuleb laadida või kui tekib ummistus. Pärast voolikupooli kasutamist saab ühendusvooliku hõlpsalt kinnitada tilkumisvastase seadme külge, mis takistab vee tilkumist voolikust. Lisaeelis: düüsid, pihustid ja pesuharjad saab mugavalt seinakinnitusse riputada, kus need on alati kasutusvalmis. Talveks saab voolikupooli ergonoomilisest käepidemest kinni hoides hõlpsalt seinakinnitusest eemaldada ning külmumiskindlasse kohta hoiule viia. Seinale kinnitatav voolikupooli juurde kuulub 35-meetrine kvaliteetvoolik, 2-meetrine ühendusvoolik, astmevabalt reguleeritav pihustusdüüs (art-nr 8114), akulaadija ja vajaminevad GARDENA originaalsüsteemitarvikud: kolm kraaniühendust (art-nr 900, 901, 902), standardne voolikuliitmik (art-nr 915) ja veesulgur (art-nr 913). Ühe vooliku läbimõõt 13 mm, 13 mm (1/2") suurim jõudlus 35 m, liitiumioonaku toide, kerimistsükleid ühe laadimisega 50, aku laadimisaeg umbes 3-4 h.