https://www.bauhof.ee/et/aiaparadiis-parim-babyback-peakokk-soovitab3648830PARIM! BabyBack peakokk soovitabhttps://www.bauhof.ee/media/catalog/product/g/r/grill-s.jpg0.00EURInStock/Aiaparadiis/Rõdu/Terrass/Aiaparadiis/Rõdu/Terrass/Grillimine/AiaparadiisBBQ ribi valmistamine gaasigrilliga. Eemalda ribidelt liigne rasv ja kontidelt kile. Määri ribi mõlemad pooled kokku mahedamaitselise sinepiga ja raputa peale bbq lihamaitsesegu. Jäta marineeritud liha 30 min seisma. Leota 200-300g lepalaaste 40 min vees. Aseta fooliumile kuivad ja märjad lepalaastud ning voldi foolium koos laastudega kokku. Fooliumi peale tee noaga auke sisse, et suits saaks kiiremini väljuda. Foolium koos laastudega aseta grilli põleti peale (küpsetusplaadi alla). BBQ ribi valmistamine gaasigrilliga
Pildil: BBQ PORK RIBS CAJUN STYLE BabyBack’lt
Eemalda ribidelt liigne rasv ja kontidelt kile. Määri ribi mõlemad pooled kokku mahedamaitselise sinepiga ja raputa peale bbq lihamaitsesegu. Jäta marineeritud liha 30 min seismaLeota 200-300g lepalaaste 40 min vees. Aseta fooliumile kuivad ja märjad lepalaastud ning voldi foolium koos laastudega kokku. Fooliumi peale tee noaga auke sisse, et suits saaks kiiremini väljuda. Foolium koos laastudega aseta grilli põleti peale (küpsetusplaadi alla).Pane marinaadis olnud ribid grillplaadile ja küpseta neid temperatuuril 120-130*C (225-250*F) juures üle 2h. Võta ribid grillilt ja keera fooliumisse, ning küpseta edasi 45min-1h kuni valmimiseni.
Vaata ka BabyBack restorani menüüd siit: http://www.babyback.ee/kristiine/menuu/eelroad add-to-cart
0 %0https://www.bauhof.ee/media/catalog/product/g/r/grill.jpg
PARIM! BabyBack peakokk soovitab
Jaga
BBQ ribi valmistamine gaasigrilliga
Pildil: BBQ PORK RIBS CAJUN STYLE BabyBack’lt
Eemalda ribidelt liigne rasv ja kontidelt kile. Määri ribi mõlemad pooled kokku mahedamaitselise sinepiga ja raputa peale bbq lihamaitsesegu. Jäta marineeritud liha 30 min seisma
Leota 200-300g lepalaaste 40 min vees. Aseta fooliumile kuivad ja märjad lepalaastud ning voldi foolium koos laastudega kokku. Fooliumi peale tee noaga auke sisse, et suits saaks kiiremini väljuda. Foolium koos laastudega aseta grilli põleti peale (küpsetusplaadi alla).
Pane marinaadis olnud ribid grillplaadile ja küpseta neid temperatuuril 120-130*C (225-250*F) juures üle 2h. Võta ribid grillilt ja keera fooliumisse, ning küpseta edasi 45min-1h kuni valmimiseni.