• Tarne pole võimalik

AKUKETASSAAG POWERPLUS POWDP2520 DUAL POWER 20V Ø165MM ILMA AKU JA LAADIJATA

Tootekood: 620516
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• 20 V akuketassaag ketta läbimõõduga 165 mm ning maksimaalse kiirusega 4000 p/minutis
• Lõiked nurga all 0° kuni 45°; sügavusele kuni 55 mm (90°)
• Aku ja laadijata mudel.
  • Tarne pole võimalik
20 V akuketassaag POWDP2520 Powerplus sarjast Dual Power on ketta läbimõõduga 165 mm ning maksimaalse kiirusega 4000 pööret minutis. Ketassaega on võimalik lõigata sirgeid lõikeid kasutades juhtsiini abi või teha lõikeid nurga all vahemikus 0° kuni 45°. Lõikeketta sügavus on reguleeritav. POWDP2520 on võimeline lõikama kuni 55 mm sügavusele (45° nurga all kuni 36 mm). Integreeritud kõrge täpsusega laser garanteerib korrektsed, puhtad ja täpsed lõiked. LED valgustus valgustab töökoha. Akuketassaag on varustatud täiendava pehmendusega käepidemega ning tolmuimejaühendusega. Aku ja laadijata mudel. Akuketassaag ühildub Powerplus Dual Power laadijate ja akudega. Komplektis on ketassaag, hex võti, juhtsiin, lõikeketas puidule ning kasutusjuhend.