• Tarne pole võimalik

AKULEHEPUHUR KÄRCHER BLV 36 36V ILMA AKU JA LAADIJATA

Tootekood: 682836
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kogumiskotiga ja imufunktsiooniga 36 V lehepuhur.
• Kogumiskoti maht on 45 liitrit.
• Ilma aku ja laadijata mudel.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kärcher BLV 36 on kogumiskotiga ja imufunktsiooniga 36 V lehepuhur. Suure võimsuse ja kuni 770 m³/h õhuvooluga seade eemaldab isegi märjad aiajäätmed. Töötamiseks vajalikku energiat saab hõlpsasti töökiiruse kaudu reguleerida: nii saab valida, kas kasutatakse maksimaalselt pikka tööaega või maksimaalset võimsust. Teise hoova abil saab vahetada puhumis- ja imemisseadistusi, mida saab kasutada ka koos. Imemisfunktsiooni kasutades tõmmatakse kõik aiajäätmed suurde lehekotti, kus need väikeseks hakitakse. Selleks, et kasutaja pikkade tööintervallide ajal ei väsiks, on seadmel ergonoomiline kahe käe käepide raskuse optimaalseks jaotamiseks ja eemaldatavad juhtrullikud. Need muudavad töö lihtsaks ja tõhusaks. Imi- ja puhumistorusid saab eraldi eemaldada. Kogumiskoti maht on 45 liitrit. Tegemist on ima aku ja laadijata mudeliga.