• Tarne pole võimalik

AKULÖÖKKRUVIKEERAJA POWERPLUS POWDP2010 DUAL POWER 20V ILMA AKU JA LAADIJATA

Tootekood: 620514
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• Kompaktne ning kerge 20V akulöökkruvikeeraja saab hakkama iga kruvi või poldiga.
• Maksimaalne väändemoment 150 Nm.
• Aku ja laadijata mudel.
  • Tarne pole võimalik
20V akulöökkruvikeeraja POWDP2010 Powerplus sarjast Dual Power on kompaktne ning kerge tööriist, mis saab hakkama iga kruvi või poldiga. Maksimaalne väändemoment 150 Nm. POWDP2010 akulöökkruvikeerajal on reguleeritav kiirus 0 - 2900 pööret minutis ning löögisagedus 0 - 3300 lööki minutis. Varustatud 3 LED valgustusega, mis valgustavad ühtlaselt kogu töökoha. Lisaks pehmendusega ergonoomiline Soft Grip käepide, mis annab täiendava mugavuse. Tegemist on aku ja laadijata mudeliga. Akulöökkruvikeerajaga POWDP1520 sobivad kokku Dual Power sarja akud ja laadija. Komplektis akulööktrell, vööklamber ning kasutusjuhend.