• Tarne pole võimalik

AKULÖÖKTRELL POWERPLUS POWDP1520 DUAL POWER 20V ILMA AKU JA LAADIJATA

Tootekood: 620513
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• 20 V akulööktrell-kruvikeeraja puitu, metalli, plastikusse ja müüritisse puurimiseks
• 21 väändemomendi astet, 1 puurimisrežiim ning löögifunktsioon
• Aku ja laadijata mudel.
  • Tarne pole võimalik
20 V akulööktrell-kruvikeeraja Powerplus sarjast Dual Power on suurepärane tööriist puitu, metalli, plastikusse ja müüritisse puurimiseks. 21 väändemomendi astet, 1 puurimisrežiim ning löögifunktsioon tagavad maksimaalse töö soorituse. POWDP1520 akulööktrelli maksimaalne puurimisläbimõõt betoonis on 12 mm, terases 8 mm ja puidus 22 mm. Löögifunktsiooni valimisel annab trell välja kuni 24 000 lööki minutis. Trell on varustatud kahe kiirusega: 0-450 ja 0-1700 pööret minutis. Aeglasem kiirus on sobilik suure võimsuse ja väändemomendiga tööde jaoks ning suurem kiirus puurimistööde jaoks. POWDP1520 on varustatud lukustusfunktsiooniga võtmeta padruniga, mis muudab otsakute ja puuride vahetamise väga lihtsaks. Sissehitatud LED valgustus valgustab töökoha ning pehmendusega ergonoomiline Soft Grip käepide tagab suurema mugavuse. Tegemist on aku ja laadijata mudeliga. Akulööktrelliga POWDP1520 sobivad kokku Dual Power sarja akud ja laadija. Komplektis akulööktrell, vööklamber ning kasutusjuhend.