• Tarne pole võimalik

AKUMURUNIIDUKI JA -TRIMMERI KOMPLEKT POWERPLUS POWDPG7562 DUAL POWER 40V

Tootekood: 620532
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!

• 40 V akumuruniiduk lõikelaiusega 37 cm, niidukõrgusega 30 - 70 mm.
• 20 V akumurutrimmer lõikelaiusega 25 cm, muru piirete ja äärte niitmiseks.
• Komplektis Dual Power 40 V 2,0Ah Li-ion aku ja laadija.
  • Tarne pole võimalik
Powerplus POWDPG7562 Dual Power on akumuruniiduki POWDPG7560 ja akumurutrimmeri POWDPG7540 komplekt. POWDPG7560 on 40 V akumuruniiduk, mille lõikelaius on 37 cm. Lõikekõrgus on reguleeritav viies astmes, vahemikus 30 - 70 mm. Lisaks kogumiskast mahutavusega 40 liitrit. Kogumiskasti hoiatussüsteem annab teada, millal on aeg tühjendada kasti ning tänu kastil olevale käepidemele on see eriti lihtne. Muruniidukil on lihtne käivitussüsteem - sisesta aku, vajuta nuppu ning muruniiduk on tööks valmis. POWDPG7540 on kerge ja kompaktne 20 V akumurutrimmer, mille lõikelaius on 25 cm. Kasulik ja käepärane aiatööriist muru äärte ja piirete niitmiseks. Trimmer on juhtmevaba ning seega annab täieliku vabaduse teha tööd vabalt valitud asukohas. Trimmeril on kolme positsiooni reguleeritav lisakäepide, kuni 620 mm pikendatav alumiiniumist vars ning pööratav pea, mis võimaldab tõhusalt valida sobilik nurk, et niita põõsaste alt, lillepeenarde või puude ümbert. Kaks väikest ratast aitavad keerulisemate niitmistööde juures. Komplektis on Dual Power 40 V 2,0Ah Li-ion aku ning akulaadija.