• Tarne pole võimalik

AKUNIIDUK GARDENA POWERMAX 32/36V 2X18V/2,5AH

Tootekood: 699297
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Manööverdatav, tõhus ja võimas akuniiduk.
• Sobib kuni 200 ruutmeetri suurustel aladele.
• Töölaius on 32 cm, lõikekõrgus 20-60 mm.
• Kasutusvalmis komplekt koos kiirlaadija ja kahe 2,5 Ah 18V akuga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Lamamistool või muruniiduk? Soojadel kuudel on otsus teie jaoks palju lihtsam, kui niitmine pole enam tüütu ülesanne. Seda enam, et kui teate, et saate pärast nautida ideaalselt niidetud muru. Hea manööverdatavusega, võimas Gardena PowerMax ™ 32 / 36V P4A (2 x 18V) on ideaalne akutoitega muruniiduk kuni 200 ruutmeetri suurustel aladel. Spetsiaalselt karastatud tera tagab suurepärase lõiketulemuse. Töölaius on 32 sentimeetrit. Lõikekõrgust saab tänu QuickFitile hõlpsasti reguleerida kümnele erinevale tasemele - lihtsalt vajutage ja pöörake. Korpuse külgedel olevad lõikesuundurid tagavad, et isegi seintele ja äärekivedele ei jääks ebameeldivaid rohupakke. Tänu ergonoomilise kujuga ErgoTeci käepidemele, mille mõlemal küljel asuvad lülitid, on teie käed alati pingevaba tööasend. Nii saate niidukit pikemaks ajaks lükata, ilma et nad väsiksid. Seadmes selgelt nähtav LED-indikaator näitab praegust aku laetuse taset. Praktiline CnC (Cut and Collect) süsteem tagab rohu efektiivse niitmise ja kogumise. Suunatava õhuringluse ja püüduri ideaalse asendi tõttu mahub niidupüüdjasse keskmisest suurem kogus väljalõikeid, nii et peate seda harva tühjendama ja säästate seetõttu väärtuslikku aega. Seadet on lihtne transportida ja seda saab ruumisäästlikult hoiustada. Kogumismahuti maht on 50 liitrit. Aku muruniiduk PowerMax ™ 32 / 36V P4A tarnitakse kasutusvalmis komplektina koos kiirlaadija ja kahe 2,5 Ah 18V akuga. POWER FOR ALL ALLIANCE on juhtivate tootjate üks suurimaid kaubamärkidevahelisi akuliite. See tähendab, et akud ühilduvad paljude muude maja ja aia ümbruses olevate seadmetega - nii et te ei pea enam iga toote jaoks ühte uut akut ostma. Säästate raha ja jääte paindlikuks! Kirge toetab Gardena - Aiavarustus, mis annab teile vabaduse luua.