• Tarne pole võimalik

AKUTIKKSAAG BOSCH GST 18V LIS AKU JA LAADIJATA

Tootekood: 679842
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Akutikksaag, mis sobib ideaalselt kaarjate ja ristlõigete tegemiseks puitu, puitlaastplaati ja puidukomposiitidesse, samuti paksematesse ja kõvematesse materjalidesse.
• Kitsas silinderpide, SDS kiir-kinnitussüsteem, püsikiirus, LED-valgustus, orbitaalfunktsioon, täppisjuhtimine ja kiiruse valimine.
• Tegemist on ilma aku ja laadijata mudeliga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Bosch GST 18V LiS akutikksaag on Bosch Professional 18 V sarja toode, millel on kitsas silinderpide, SDS kiir-kinnitussüsteem, püsikiirus, LED-valgustus, orbitaalfunktsioon, täppisjuhtimine ja kiiruse valimine. Kitsas silinderpide tagab optimaalse juhitavuse ka altpoolt lõikamisel. Boschi tööriistavaba SDS-süsteem muudab saelehtede vahetamise lihtsaks. Sobib ideaalselt kaarjate ja ristlõigete tegemiseks puitu, puitlaastplaati ja puidukomposiitidesse, samuti paksematesse ja kõvematesse materjalidesse. Ühildub Boschi tolmueemaldussüsteemiga Click & Clean ja teiste Boschi tolmuimejatega ning tänu adapterile kõikide Bosch Professionali 18 V akude ja akulaadimisseadmetega (Professional 18V System) ning juhtsiinidega. Tegemist on ilma aku ja laadijata mudeliga.