• Tarne pole võimalik

ARMEERIMISVÕRK ETIX 10M RULL

Tootekood: 659597
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Klaaskiud-armeerimisvõrk aitab ära hoida mõrade tekke armeeritaval viimistluspinnal.
• Kasutatakse soojustusplaatide armeerimiseks fassaadisoojustussüsteemides.
• Leelisekindel, mitteveniv ja rebimiskindel.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Etix klaaskiud-armeerimisvõrku kasutatakse soojustusplaatide armeerimiseks fassaadisoojustussüsteemides (SILS, ETICS). Polümeerdispersiooniga kaetud klaaskiud-armeerimisvõrk aitab ära hoida mõrade tekke armeeritaval viimistluspinnal. Armeerimisvõrk on leelisekindel, mitteveniv ja rebimiskindel ning suure vastupidavusega mehaanilisele survele. Vastavus ETAG 004-le lubab kasutada igas fassaadisoojustussüsteemis. Rullis on 10 meetrit. Paigaldamine:Kandke armeerimissegu armeerimisvõrgu paani laiuselt soojustusplaatidele, nii et segu paksus moodustaks umbes 2/3 lõplikust kihipaksusest. Suruge armeerimisvõrk sirgelt, ilma kortsudeta segu sisse. Võrgu silmadest läbi tulnud segu siluge laiali. Järgmised paanid paigaldage 10 cm ülekattega. Pahteldage armeerimisvõrk üle nii, et võrk oleks üleni seguga kaetud. Armeeritud kihi üldpaksus sõltub kasutatavast armeerimissegust. Ladustamine: Hoida kuivas ja kaitsta niiskuse eest, võrgu rullid ladustada püstises asendis.