• Tarne pole võimalik

AUTOKAAMERA STREET GUARDIAN NIGHT MIDLAND FULL HD GPS

Tootekood: 637148
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Uusim autokaamera FULL HD lahutusega disainitud ja ehitatud olemaks kolmandaks silmaks autos, mis automaatselt salvestab kõike, mis juhtub sinu teel.
• Olles ühendatud auto toitesüsteemi, kinnitatud iminapaga, millel on ka sisseehitaud GPS vastuvõtja, auto tuuleklaasile, hakkab ta salvestama automaatselt
• Sisseehitaud GPS näitab kus asud ja jälgib sind samm sammult kogu tee.
• Komplekti kuuluvad: kaamera, iminapp tuuleklaasi kinnitus sisseehitatud GPS-ga, auto sigarisüütaja toitekaabel, USB kaabel.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Midland Street Guardian Night on uusim autokaamera FULL HD lahutusega disainitud ja ehitatud olemaks kolmandaks silmaks autos, mis automaatselt salvestab kõike, mis juhtub sinu teel. See võib olla väga kasulik õnnetuse korral, et tõestada kes olid osalised ja kes põhjustasid selle õnnetuse. Olles ühendatud auto toitesüsteemi, kinnitatud iminapaga, millel on ka sisseehitaud GPS vastuvõtja, auto tuuleklaasile, hakkab ta salvestama automaatselt. Sisseehitaud GPS näitab kus asud ja jälgib sind samm sammult kogu tee.Pildi stabilisaator tagab video kõrge kvaliteedi. Parkimis funktsioon võimaldab kaameral alustada salvestamist automaatselt iga kord, kui on tuvastatud põrutus. Komplekti kuuluvad: kaamera, iminapp tuuleklaasi kinnitus sisseehitatud GPS-ga, auto sigarisüütaja toitekaabel, USB kaabel. Tehnilised andmed: ResolutSioon - 1920 X 1080p (360/60fps + 30HDR) Sensor / Kuva suhe - 13 Mp / 16:9 Formaat - H.264 File Type - MP4 MicroSD kaart - kuni 64Gb Vaatenurk - 150ˇ lainurk Kiip - Ambarella Ekraan - 3” Mõõdud - 98x50x15mm