• Tarne pole võimalik

AUTOPIRN NIGHT BREAKER LASER H7 55W 12V PX26D

Tootekood: 609659
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Osram Night Breaker Laser 64210NBL on 12V pinge ja 55W võimsusega H7 autolamp, mis tänu innovatiivsele laserablatsioon tehnoloogiale särab kuni 130% eredamalt võrreldes standardsete halogeenlampidega. Kombinatsioon kõrgtehnoloogiliselt kontsrueeritud hõõgniidist ja puhtast ksenoongaasist annavad täiendava valgusviljakuse, mistõttu Night Breaker Laser autopirnid tagavad kuni 40 meetrit pikema valgusvihu ja kuni 20% valgema valguse võrreldes tavapäraste halogeenlampidega. Rohkem valgust ning parandatud nähtavus aitavad autojuhtidel märgata ja reageerida liiklusohtudele palju kiiremini. Kõige võimsam halogeenlamp Osramilt! Valgusvoog 1500 luumenit (±10 %), sokkel PX26d.