• Tarne pole võimalik

COMBOKIT METABO 18V: AKUTRELL BS 18 LT + KETASLÕIKUR W 18 LTX

Tootekood: 705456
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Akutrell BS 18 LT Maksimaalne väändemoment: - pehme 34 Nm - kõva 60 Nm Reguleeritav moment 0,7 - 8 Nm - Puuri läbimõõt - terases 13 mm - puidus 38 mm Pöörete arv tühikäigul 0 - 450 / 0 - 1600 /min Spindlikeere 1/2 -20 UNF Padruni kinnitusvahe 1,5 - 13 mm Kõrgendatud jõudluse ja suure ülekoormustaluvusega akutrell 4-pooluse ja harjaga mootor tagab süsiharjade pika eluea Valualumiiniumist reduktorikorpus Kiirpeatus Akunurklihvija W 18 LTX Lihvimisketas Ø 125 mm Pöörete arv tühikäigul 8000 /min Spindlikeere M 14 Tugev ja kulumiskindel mootor Eemaldatav tolmufilter kaitseks osakeste eest Tarvikute vahetamine ilma võtmeta Väändekindel kaitsekate, reguleeritav sekunditega ilma abivahenditeta Kõrge väändemoment Elektrooniline aeglane käivitus Eriolukordade tuli (nt. nullpinge lüliti aktiveerumisel) Soojusülekoormuse kaitse Iseenesliku taaskäivitumise kaitse pärast voolukatkestust Kvaliteetses ja vastupidavas MetaLoc kohvris Komplektis 2 x 4,0 Ah aku ja õhkjahutusega kiirlaadija ASC 55 12-36 V Metabo FULL SERVICE teenus katab kõik Sinu Metabo akutööriista remondid 3 aasta jooksul. See tähendab, et kõik remondid, olenemata sellest, kas neid on vaja loomuliku kulumise või toote defekti tõttu, tehakse TASUTA 3 aasta jooksul pärast tööriista ostmist. FULL SERVICE teenus kehtib kõikidele Metabo akutööriisadele, akudele ja laadijatele, mis on ostetud Stokkeri keskustest. FULL SERVICE remondipakett kehtib nii juriidilistele- kui ka eraisikutele.