• Tarne pole võimalik

DEKORATIIVVÄRV ALPINA CRYSTAL EFFEKT 1L HÕBEDANE

Tootekood: 509955
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Lisa oma koju midagi erilist Alpina Crystal Effekt muudab Su kodu säravaks paradiisiks. Sätendavad kristallid lisavad seintele meeleolu ja rõhutavad Sinu individuaalset stiili. Võid katta terve seina või rõhutada üksikuid seinu. Võid valida kuldse, hõbeda või kirjute helkivate kristallide sära. Alpina Crystal Effekt ei sisalda lahusteid ega plastifikaatoreid ning loob kulumiskindla katte. Selle lasuuriga töötades ei eraldu kahjulikke aineid ja kuna värviga kaetud pinda on lihtne puhastada, sobib see ideaalselt eluruumidesse. Efektse tulemuse saavutamiseks sobita lasuur Alpina Crystal Effekt ja sisevärviga Alpina Die Samtene für Innen või struktuurvärviga Alpina Structur Effekt või Alpina Linie Effekt. Toote omadused Lihtne kasutada Vastupidav