• Tarne pole võimalik

DUŠIVEE ÄRAVOOLU SOOJATAGASTI ZYPHO

Tootekood: 619788
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Ruumide kütmise järel on olmevee kütmine majapidamise suurim energiakulu. Kuid see on ka suurim majapidamise energia raiskaja: äravoolav kuum dušivesi viib endaga kaasa umbes 90% energiast. Selle energia taaskasutamine on lihtne ja selle tulemuseks on energiakulude märkimisväärne säästmine ning see võimaldab vähendada ka meie ökoloogilise jalajälje suurust. Dušivee soojuse taaskasutamine tuleb läbi soojusvaheti dušiveest energia eraldamisest. Soojusenergia dušiveega ärajuhtimise asemel kantakse soojus üle külmale veele, mis muutub selle mõjul soojemaks. See tehnoloogia võimaldab märkimisväärselt vähendada primaareneregia tarbimist olmevee soojendamiseks. Dušitrapi, põrandaäravoolu või vanni äravoolu alla lihtsalt paigaldatav ZYPHO süsteem võtab tagasi torustikust läbivoolava vee soojuse. ZYPHO süsteemi sisenev vesi (35–40 °C) annab oma soojuse ära vasktorudes olevale külmale veele (5–15 °C). Külm vesi liigub läbi ZYPHO seadme vaskspiraali ning neelab omakorda soojust ja muutub soojemaks. Pärast soojusvahetist läbi voolamist väljub nüüdseks külm dušivesi äravoolu. Eelsoojendatud vesi (20–25 °C) on ühendatud dušisegisti külma poolega ning seetõttu kulub dušivee sobiva temperatuuri saavutamiseks vähem kütteseadmest tulevat sooja vett, mis tähendab kokkuvõttes väiksemat energiakulu.