• Tarne pole võimalik

ELEKTRIKU KRUVIKEERAJATE KMPL, 1000V VDE, 6 OSA

Tootekood: 631552
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 5-osaline elektriku kruvikeerajate komplekt
• Komplektis on lapikud ja PH kruvikeerajad
• Lapikud on mõõtudega 0,5x3,0x100 mm; 0,8x4,0x100 mm ja 1,0x5,5x125 mm. Lisaks PH1 ja PH2
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Bahco ERGO elektriku 1000V VDE kruvikeerajate komplekt mis koosneb 5 osast. Komplektis on lapikud ja PH kruvikeerajad. Lapikud kruvikeerajad on mõõtudega 0,5 x 3,0 x 100 mm; 0,8 x 4,0 x 100 mm ja 1,0 x 5,5 x 125 mm; lisaks PH1 ja PH2. Käepideme mõlemale otsale kantud värvikood lihtustab ja kiirendab õige tööriista leidmist. Värv ja sümbol on kulumiskindlad. Väikese läbimõõduga silindriline saba kiirendab ning lihtsustab kruvide pingutamist ja lõdvendamist. Optimaalne käepideme kaela pikkus - sõrmed on alati kiireks keeramiseks ja täpseks kontrollimiseks õiges asendis. Kruvikeerajatel on kolmekomponendiline käepide. Pehme, suure hõõrdumisega krobeline haardepind tagab mugava haarde ja maksimaalse hõõrde isegi siis kui käed on õlised. Lame otspind välistab kruvitsa veeremise. Vähendab lisapinget ning õnnetuste ja vigastuste ohtu. Annab tööst suurema rahulolu ning tõstab töö tootlikust ja tulu.