• Tarne pole võimalik

PATAREI DURACELL AA/MN1500 4+2TK PAKIS

Tootekood: 688461
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Universaalsed AA leelispatareid.
• Sobivad igapäevaseks kasutamiseks olmeseadmetes.
• Pakis 4 + 2 tk.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Duracell AA patareid on universaalsed leelispatareid, mis sobivad igapäevaseks kasutamiseks olmeseadmetes. Duracell pakub laias valikus patareisid, mis sobivad kasutamiseks elektroonika seadmetes, kus on vajalik usaldusväärne võimsus. Duracell mitmeotstarbelised leelispatareid sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks olmeseadmetes, kus on vajalik kauakestev energia. Duracell AA leelispatareides on kuni 40% rohkem energiat* (*IEC poolt läbi viidud AA-suurusega patareide vastupidavustestis 2015 aastal, võrrelduna minimaalse keskmise kestvusega. Tulemused võivad erineda vastavalt kasutatavast seadmest ja mudelist (www.iec.ch)). Saadaval suurustes AA, AAA, C, D ja 9V. Duralock tehnoloogia hoiab kasutamata Duracell patareid laetuna isegi kuni 10 aastat, kui neid toatemperatuuril hoiustada. Need patareid annavad teile võimaluse kasutada oma seadmeid rahuliku südamega, tänu toote kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Duracell patareid sobivad kasutamiseks neile, kes otsivad olmeseadmete töötamisest kaua kestvat jõudu, nagu näiteks motoriseeritud mänguasjad, taskulambid, kaasaskantavad mängukonsoolid, puldid jne. Kas teadsid, et aastal 1969 oli Duracell osa Apollo 11 missioonist, olles esimene patarei maailmas mis on käinud kuu peal!