• Tarne pole võimalik

FASSAADIPLAAT CEMBRIT CONSTRUCTION 8X1192X3050MM TSEMENTHALL

Tootekood: 592627
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Töötlemata kiudtsementplaat, mis on mõeldud tuulutuvate fassaadide ehitamiseks, rõdude-, otsaseinte- ja vundamentide katteks
• Energiatõhus, keskkonnasõbralik ja turvaline toode. Kõik plaadi koostisosad on tervisele ohutud, uuritud ja testitud.
  • Tarne pole võimalik
Cembrit Construction on töötlemata kiudtsementplaat, mis on mõeldud tuulutuvate fassaadide ehitamiseks, rõdude-, otsaseinte- ja vundamentide katteks. Plaate võib kasutada ilma viimistluseta või soovi korral objektil värvituna, seda hingava ja leelisekindla betoonpindadele sobiva värviga. Cembrit Construction on energiatõhus, keskkonnasõbralik ja turvaline toode. Kõik plaadi koostisosad on tervisele ohutud, uuritud ja testitud. Värvus tsementhall. Mõõtmed 8 x 1192 x 3050 mm. Tulekindluse klass A2,s1-d0.