• Tarne pole võimalik

GAASIGRILL MUSTANG SANTA FE 17,2KW 4+1 PÕLETIGA

Tootekood: 621263
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Neli põletit (4 x 3,5 kW) + külgpõleti (3,2 kW).
• Malmist grillrest ja -plaat, grillimisala 64 x 45,5 cm.
• Roostevabast terasest kaas, külglauad, juhtpaneel ning uksed.
  • Tarne pole võimalik
Mustang Santa FE on nelja roostevabast terasest põleti (4 x 3,5 kW) ja terasest külgpõletiga (3,2 kW) gaasigrill, mille koguvõimsus on 17,2 kW. Grill on varustatud malmist grillresti ja -plaadiga, grillimisala 64 x 45,5 cm. Grillil on roostevabast terasest kaas, millel on aken ja integreeritud termomeeter. Lisaks on gaasigrillil roostevabast terasest külglauad, juhtpaneel ning uksed. Raam on kaetud musta pulbervärviga. Grillil on neli ratast, millest 2 on lukustatavad. Grilli mõõtmed on (laius x sügavus x kõrgus) 132 x 56,5 x 113,5 cm. Gaasi kulu 1252 g/h. Gaasiballooni regulaator ei kuulu komplekti.