• Tarne pole võimalik

HERILASE JA VAPSIKU PÜÜNISE TÄITEVEDELIK AROX

Tootekood: 600738
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Arox herilaste, vapsikute ja mitmesuguste kärbeste püünise täitevedelik põhineb looduslikul toimeainel.
• Püünis sobib kasutamiseks välistingimustes, aedades ja põllumajandushoonetes.
• Täitevedelik ei meelita ligi teisi putukaid.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Arox herilaste, vapsikute ja mitmesuguste kärbeste püünise täitevedelik põhineb looduslikul toimeainel. Püünis sobib kasutamiseks välistingimustes, aedades ja põllumajandushoonetes. Täitevedelik ei meelita ligi teisi putukaid, mistõttu on ohutu mesilastele ja teistele kasulikele putukatele. Hoia pakend tihedalt suletuna, lastele kättesaamatus koha, eemal toiduainest ja loomasöödast. Säilitada temperatuuri vahemikus 0 – +40 °C. Esmaabi: kokkupuutel nahaga pesta nahka rohke veega. Pesta saastunud riided enne taaskasutamist. Silma sattumisel pesta silmi puhta veega. Limaskestade ärrituse püsimisel pöörduda arsti poole. Allaneelamisel loputada suud veega. Kogus 200 ml. Enne toote kasutamist tuleb lugeda etiketti ja toote kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid.