• Tarne pole võimalik

JAHUTI SENCOR SFN 6011WH

Tootekood: 667670
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• 70 W võimsusega jahuti, millel on kolm-ühes funktsionaalsus: ventilaator, õhuniisuti ja õhukonditsioneer.
• 3 ventilatsioonikiirust, 3 töörežiimi ja juhtimispaneel LED ekraaniga.
• Eemaldatav/puhastatav tolmufilter ja eemaldatav 6-liitrine veepaak koos veetaseme indikaatoriga.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Sencor SFN 6011WH on 70 W võimsusega jahuti, millel on kolm-ühes funktsionaalsus: ventilaator, õhuniisuti ja õhukonditsioneer. Jahutil on 3 ventilatsioonikiirust (madal, keskmine ja suur), 3 töörežiimi: tavaline, looduslik (tuulepuhangutena, eri kiirusi kombineerides), öörežiim (võimalus kiiruse vähendamiseks automaatselt madalaima kiiruseni) ja juhtimispaneel LED ekraaniga. Lisaks on seadmel niisutuse/jahutuse ringlus veepumbaga, õhuniisutusfunktsiooni väljalülitamise võimalus, automaatne väljalülitumistaimer jääkaja näidikuga ja automaatne niiskuse/jahutuse väljalülitamine tühja paagi korral. Jahuti on varustatud eemaldatava/puhastatava tolmufiltriga ning eemaldatava 6 liitrise veepaagiga koos veetaseme indikaatoriga. Komplektis kaugjuhtimispult.