• Tarne pole võimalik

KARTULIVÄETIS KEKKILÄ MAHE 3L

Tootekood: 698887
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Mahe kartuliväetis parandab kartuli maitset ja kvaliteeti ning suurendab saaki.
• Aeglaselt vabanevad looduslikud toitained annavad taimedele kasvujõudu pika aja vältel ning aitavad kaasa mikroorganismide tegevusele mullas.
• Teralist väetist on lihtne doseerida ja laotada.
• Loodust säästev taaskasutusväetis.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Kekkilä Mahe kartuliväetis parandab kartuli maitset ja kvaliteeti ning suurendab saaki. Aeglaselt vabanevad looduslikud toitained annavad taimedele kasvujõudu pika aja vältel ning aitavad samas kaasa mikroorganismide tegevusele mullas. Teralist väetist on lihtne doseerida ja laotada. Loodust säästev taaskasutusväetis. Selle tooraineteks on toidutootmise kõrvalsaadused, milles sisalduvad toitained suunatakse niimoodi tagasi pinnasesse looduslikul ja keskkonnasõbralikul viisil. Kekkilä Mahe Kartuliväetis vastab EL territooriumil kehtivatele mahepõllumajandusliku tootmise nõuetele (EU 834/2007, 889/2008). Tooted on pakendatud 100% ringlussevõetud pakenditesse, mis on valmistatud täielikult taaskasutatud plastist. Toorained: lihaluujahu*, kääritatud taimeekstrakt, kaaliumsulfaat. Toitainesisaldus: üldlämmastik (N) 5%, vees lahustuv lämmastik 4,8%, üldfosfor (P) 1,0% vees lahustuv fosfor 0,3%, kaalium (K) 8,0%, kaltsium (Ca) 2,0%, väävel (S) 5,0%. Niiskus: 10%. Orgaaniline aine: 65%. Kuivaine sisaldus: 90%. Pakendis 3 L. *Toodetud EÜ määrusele 1069/2009 vastavalt.