• Tarne pole võimalik

KATTEMULD AEDA 40L

Tootekood: 579666
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
  • Tarne pole võimalik
Aia Kattemuld on kergesti kasutatav kattemuld kogu aia kevadiseks korrastamiseks. Tumeda ja koheva erimulla abil on hõlbus kevadel peenraid korrastada. Toitainerikas Aia Kattemuld kevadkatteks annab taimedele uue kasvuhoo. Suur lämmastikusisaldus (N) kiirendab kasvu, biotiinis sisalduv kaalium (K) toetab võrsete ja õite moodustumist. Mullale on lisatud lupja ja looduslikku huumuseühendit, mis tugevdab juurestikku, toetab kasvu ja rohket õitsemist. Kattemuld aitab kevadist niiskust säilitada ja hoiab pinnase kuivadel ja tuulistel kevadpäevadel kauem niiske. Samuti aeglustab kattemuld seemnest levivate umbrohtude idanemist