• Tarne pole võimalik

AHJUPUHASTUSVAHEND MR. MUSCLE 250 ML

Tootekood: 691287
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Ahjupuhastusvahend sobib ahjude, grillide, ahjurestide puhastamiseks.
• Eemaldab kergesti ka kinni põlenud mustuse.
• Ei sobi mikrolaine- ega isepuhastuvate ahjude puhastamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Mr Muscle ahjupuhastusvahend sobib ahjude, grillide, ahjurestide puhastamiseks. Eemaldab kergesti ka kinni põlenud mustuse. Ei sobi mikrolaine- ega isepuhastuvate ahjude puhastamiseks. Vahendit kasutades peab ahi olema külm. Enne tarvitamist tugevalt loksutada. Hoidke pudelit püstiasendis ja pritsige u 15 cm kauguselt puhastatavale pinnale. Sulge seejärel ahju uks ja lase mõjuda 15 minutit. Kui ahi on väga määrdunud, siis võib mõju aega pikendada või tegevust korrata. Lõpuks loputage ahi hoolikalt. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Vältida udu sisse hingamist. Vältida silma sattumist. Silma sattumisel loputada koheselt rohke veega ja pöörduda arsti poole. Käidelda hästiventileeritavas kohas. Vältida pikaajalist kokkupuudet nahaga. Koostisosad:<5 % anioonseid tensiide, <5 % alifaatsed süsivesinikud, <5 % polükarboksülaadid, lõhnaained, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.