• Tarne pole võimalik

DESINFITSEERIV SPRAY PINDADELE LYSOL SPRING FRESH 400 ML

Tootekood: 692069
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Desinfitseeriv sprei pindade desinfitseerimiseks.
• Tapab 99,9% bakteritest, seentest ja viirustest, aitab vältida haiguse levikut.
• Kasutamiseks väga erinevatel pindadel, lihtne ja mugav kasutada, pole vaja pühkida.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Lysol Spring Fresh desinfitseeriv sprei. Bakteritsiidne, virutsiidne ja fungitsiidne sprei pindade, sealhulgas toiduga kokkupuutuvate pindade, desinfitseerimiseks*. Tapab 99,9% bakteritest, seentest ja viirustest *. Aitab vältida haiguse levikut **. Kasutamiseks väga erinevatel pindadel: tualettruum, köögi tööpinnad, prügikastid, kraanikauss, käepidemed, vann, dušš, WC-pott, külmiku välisdetailid, samuti pehmetel pindadel *, nt polster, seljakott, diivan, madrats, dušikardinad ja kingad. Järgige kasutusjuhendit. Lihtne ja mugav kasutada: pole vaja pühkida. Võitleb halbade lõhnadega. Hoiab ära hallituse kasvu kuni üheks nädalaks *. Jätab värske lõhna. Lysol desinfitseeriv sprei tapab kõvadel mittepoorsetel pindadel järgmised bakterid, viirused ja seened *: Bakterid ja seened: Escherichia coli, Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Enterococcus Hirae, Aspergillus Niger, Candida Albicans. Viirused: 39. tüüpi rinoviirus: külmetushaiguste peamine põhjus; rotaviirus: laste kõhulahtisuse peamine põhjus, 1. tüüpi lastehalvatuse viirus, 2. tüüpi adenoviirus, 1. tüüpi herpesviirus, 2. tüüpi herpes simplex viirus, tüüp, A-hepatiidi viirus, A-gripiviirus, B-gripiviirus; hingamisteede süntsütiaalviirus (RSV): laste alumiste hingamisteede infektsioonide peamine põhjus. *Põhineb katsetel, mis on tehtud toote kasutamisel vastavalt kasutusjuhendile kõvadel mittepoorsetel pindadel. Toode tapab järgmised külma- ja gripiviirused: 39. tüüpi rinoviiruse, A- ja B-gripiviiruse. ** hävitades sellel sildil loetletud bakterid, viirused ja seened.