• Eeldatav kojuvedu 10,59 € al. 2-5 tööpäeva
  • Tarne pakiautomaati al. 2,25 € al. 2-5 tööpäeva
  • Poest kätte, alates 20.04.2024

FLOKUTANT HEISSNER 8 PAKK 1KG

Tootekood: 684851
Tavahind
16.99 €/ pakk
Profiklubi hind:
12.74 €
Säästad 4.25 € (25%)
Meistriklubi hind:
15.29 €
Säästad 1.70 € (10%)
• Flokulant on kemikaal vee selgitamiseks ehk flokuleerimiseks.
• Basseinivees ringleb lahustumatuid pisiosakesi, mis takistamatult läbivad liivafiltris asetsevad liiva- ja peensõelad.
• Flokuleerimisprotsessis lahustumatud pisiosakesed n-ö kleebitakse kokku, mille tagajärjel need liivafiltrisse välja filtreeritakse ja seejärel järgneva filtripesu ajal kanalisatsiooni uhutakse.
• Pakendis 1 kg.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Eeldatav kojuvedu 10,59 € al. 2-5 tööpäeva
  • Tarne pakiautomaati al. 2,25 € al. 2-5 tööpäeva
  • Poest kätte, alates 20.04.2024
Heissner flokulant on kemikaal vee selgitamiseks ehk flokuleerimiseks. Basseinivees ringleb lahustumatuid pisiosakesi, mis takistamatult läbivad liivafiltris asetsevad liiva- ja peensõelad. Ideaalne pH tase on 7,0- 7,6. Basseinivee flokuleerimisprotsessis lahustumatud pisiosakesed n-ö kleebitakse kokku, mille tagajärjel need liivafiltrisse välja filtreeritakse ja seejärel järgneva filtripesu ajal kanalisatsiooni uhutakse. Flokulanti lisatakse basseiniveele alati enne liivafiltrit. Automaatse doseerimise korral peab flokulandi lisamine toimuma vahetult enne pumpa, käsitsi doseerimise korral on õige kallata flokulant pumbakorvi või balansspaaki. Pakendis on 1 kg. Hoiatus! Transportige ja säilitage toodet püstises asendis, jahedas, kuivas ja hästi ventileeritud ruumis, otsese päikesevalguse eest kaitstult, suletud originaalpakendis! Hoida lastele ja loomadele kättesaamatus kohas. Enne kasutamist tutvuda etiketil oleva infoga. Mitte segada kokku teiste kemikaalidega! Segades kokku erinevad kloorivad ained võib tekkida ohtlikke reaktsioone ja plahvatusi! Alati lisada toodet vette, mitte vastupidi. Loputa pakend enne ära viskamist. Arsti poole pöördudes võta kaasa pakend või etikett. Tuleohtlik vedelik ja aur. Allaneelamisel on kahjulik, põhjustab ka nahasöövitust ja silmakahjustusi, mürgine veeorganismidele, pikaajaline toime. Hoia toode eemal soojusallikatest, kuumadest pindadest, sädemetest , leekidest ja muudest süüteallikatest. Mitte suitsetada toote lähedal ja mitte toote aure sisse hingata. Kanda kaitsekindaid/ kaitserõivastust/kaitseprille/kaitsemaski. Allaneelamise korral loputa suud, mitte kutsuda esile oksendamist. Nahale sattumise korral võtta viivitamatult seljast kõik ainega määrdunud riided. Loputada nahka veega/ loputada dussi all. Silma sattumise korral pesta silmi rohke veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid on kerge eemaldada. Pöördu viivitamatult arsti poole. Sissehingamise korral toimetada isik värske õhu kätte ja hoida asendis, mis võimaldab vabalt hingata.