• Tarne pole võimalik

GRAANULID MR. MUSCLE TORUPUHASTUSEKS 500G

Tootekood: 691291
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Graanulid torupuhastuseks tungivad läbi raskete ummistuste köögi äravoolus, lahustab rasva.
• Ohutu kõikidele torudele.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Mr Muscle graanulid torupuhastuseks tungivad läbi raskete ummistuste köögi äravoolus, lahustab rasva. Ohutu kõikidele torudele. Kasutamine: 1) Valage äravoolu 50g toodet 2)Valage koheselt peale ½ liitrit sooja vett 3) Oodake 15 minutit. Loputage äravoolu sooja veega, vajadusel korrake veel üks kord. Mitte kasutada jäätmepurustajaga äravoolu puhul. HOIATUS. Ainult äravoolu puhastamiseks. Ärge kasutage toodet koos valamupumbaga ega tualettides, vannis, dušinurgas või akrüülpindadel. Ärge segage hapete või muude majapidamistoodetega. Ärge valage toodet seisvasse või külma vette. Ärge kasutage, kui ummistus on tekkinud paberi, plasti või metallobjektide tõttu. Ärge doseerige üle, kuna lahustumata graanulid võivad ummistust suurendada. OHT. Sisaldab naatriumhüdroksiidi. Võib söövitada metalle. Põhjustab rasket nahasöövitust ja silmakahjustusi. Arsti poole pöördudes võtta kaasa toote pakend või etikett. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Suitsu mitte sisse hingata. SISSEHINGAMISE KORRAL: toimetada isik värske õhu kätte ja hoida asendis, mis võimaldab kergesti hingata. NAHALE (ka juustele) SATTUMISE KORRAL: võtta viivitamata kõik saastunud rõivad seljast. Loputada nahka veega / duši all. SILMA SATTUMISE KORRAL: loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada. Loputada veel kord. ALLANEELAMISE KORRAL: loputada suud. Mitte kutsuda esile oksendamist. Võtta viivitamata ühendust mürgituskeskuse või arstiga. Hoida lukustatult. Sisu/mahuti kõrvaldada vastavalt kohalikele eeskirjadele. Hoida üksnes originaalpakendis. Pärast käitlemist pesta hoolega käsi. Kanda kaitsekindaid/kaitseprille. Pakendit hoida tihedalt suletuna ja püstises asendis jahedas kohas. Mitte segada teiste toodetega.