• Tarne pole võimalik

NÕUDEPESUMASINA KAPSLID FAIRY ALL IN 1 PLATINUM LEMON 18TK

Tootekood: 705907
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Nõudepesumasina kapslite koostis saab hakkama ka kõige keerulisemate ülesannetega, pannes sinu nõud puhtusest särama.
• Kapslite ülilahustuvad ümbrised lahustuvad palju kiiremini kui tableti kujul olevad pesuvahendid.
• Need suudavad puhastada isegi rasva filtrist, muutes nõud ning nõudepesumasina säravpuhtaks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Fairy Platinum All in One nõudepesumasina kapslitel on esimesel korral puhastamise toime ning nende koostis saab hakkama ka kõige keerulisemate ülesannetega, pannes sinu nõud puhtusest särama. Fairy Platinumi puhastusjõud annab sulle enesekindluse teha söögiks ükskõik mida soovid, sest tead, et need suudavad puhastada isegi rasva filtrist, muutes nõud ning nõudepesumasina säravpuhtaks. Nende ülilahustuvad ümbrised lahustuvad palju kiiremini kui tableti kujul olevad pesuvahendid ning need hakkavad koheselt toimima. Lisaks on neid uskumatult kerge kasutada. Aseta need lihtsalt oma automaatsesse nõudepesumasinasse. Ei mingit pakendist eemaldamist ega segadust. Kasuta kraanikausis nõude pesemise ajal ka Fairy Platinum nõudepesuvedelikku, et tulla toime kõige karmimate rasva lahustamise ülesannetega.