• Tarne pole võimalik

NÕUDEPESUVAHEND FAIRY ALL IN 1 LEMON 60TK KAPSLID

Tootekood: 650441
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Fairy All in One nõudepesumasina kapsleid on 60 tk.
• Puhastab juba esimese pesukorraga, isegi kuivanud rasva.
• Kaitseb klaasi ja hõbedat.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Fairy All in One nõudepesumasina kapslitel (60 tk) on esimesel korral puhastamise toime ning nende koostis saab hakkama ka kõige keerulisemate ülesannetega, pannes sinu nõud puhtusest särama. Fairy Platinumi puhastusjõud annab sulle enesekindluse teha söögiks ükskõik mida soovid, sest tead, et need suudavad puhastada isegi rasva filtrist, muutes nõud ning nõudepesumasina säravpuhtaks. Nende ülilahustuvad ümbrised lahustuvad palju kiiremini kui tableti kujul olevad pesuvahendid ning need hakkavad kohe toimima. Lisaks on neid uskumatult kerge kasutada. Aseta need lihtsalt oma automaatsesse nõudepesumasinasse. Ei mingit pakendist eemaldamist ega segadust. Kasuta kraanikausis nõude pesemise ajal ka Fairy Platinum nõudepesuvedelikku, et tulla toime kõige karmimate rasva lahustamise ülesannetega. Kapslid on tsitruselise lõhnaga. * Puhastab juba esimese pesukorraga, isegi kuivanud rasva. * Eemaldab karmid plekid ning annab ülikauni läike. * Loputusabi ja soolatoimega. * Kaitseb klaasi ja hõbedat. * Hoiab nõudepesumasina puhtalt ning värskelt lõhnavana. * Aitab vältida rasva kogunemist äravoolutorusse, filtritesse ning pihustustorudesse. * Sobib kasutamiseks kõikide juhtivate nõudepesumasinatega. * Valmis kasutamiseks, ei ole vaja pakendist eemaldada.