• Tarne pole võimalik

NÕUDEPESUVAHEND FAIRY PLATINUM ARCTIC FRESH 650ML

Tootekood: 654368
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Kolmekordne toime raskesti puhastatava rasva vastu tänu kiirelt puhastavale ning kauakestvale vahu ja leotamise toimele.
• Fairy tehnoloogia tungib läbi nõudel olevate toidujäätmete, lahustab need lahti ja säästab seeläbi sinu aega ning vaeva.
• Ideaalne kangekaelsete toidujäätmete ja põhjakõrbenud rasva eemaldamiseks.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Fairy Platinum Arctic Fresh nõudepesuvedelik pakub Fairy parimat puhastust kolmekordse toimega raskesti puhastatava rasva vastu. Kolmekordne toime raskesti puhastatava rasva vastu tänu kiirelt puhastavale ning kauakestvale vahu ja leotamise toimele. Fairy tehnoloogia tungib läbi nõudel olevate toidujäätmete, lahustab need lahti ja säästab seeläbi sinu aega ning vaeva. Palju seebivahtu, kauakestvad mullid, võimas rasvalahustaja. Ideaalne kangekaelsete toidujäätmete ja põhjakõrbenud rasva eemaldamiseks. Nõude pesemise ajal levivad kraanikausi ümber meeldivad aroomid. Doseerimine: vastavalt mustuse kogusele ja tüübile. Nõuanne nõude pesemiseks: loputa peale nõude pesemist pesukäsna, et vältida bakterite levikut. Lisa käsnale 1 või 2 törtsu toodet ning pese ka kraanikaussi. Koostisosad: 15-30% Anioonsed Pindaktiivsed Ained, 5-15% Mitteioonsed Pindaktiivsed Ained, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Lõhnaained