• Tarne pole võimalik

PESULOPUTUSVAHEND LENOR GOLD ORCHID 780ML 26 PESUKORDA

Tootekood: 650452
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Lenor pesuloputusvahend Gold Orchid on 780 ml ja sellest jagub 26 pesukorraks.
• 7x kauakestvam värskus.
• Vähendab kortsumist, hõlbustab triikimist, vähendab kuivamisaega ja staatilisest elektrist tingitud liibumist.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Lenor pesuloputusvahend Gold Orchid kuulub Parfumelle kollektsiooni ja sellega saate muuta igapäevatoimetused meeleliseks kogemuseks. Selle peened ja mitme meelega tajutavad lõhnakogemused on innustatud uusimatest trendidest. See pesuloputusvahend on välja töötatud kangaid hoidma, rikastama ja hooldama kohe esimesest päevast alates ning selle Anti-Age3 tehnoloogia aitab neid kaitsta venimise, pleekimise ja topiliseks muutumise eest, et rõivad näiksid kauem kaunid ja oleksid vastupandamatu lõhnaga. Lenor Gold Orchid on küllastatud väärtusliku ja võrgutava vanilli varjundiga, mis rahustab emotsioone ja hinge. Mimoosi, mee ja roosi akordide ning kreemja virsiku seguga Lenor Gold Orchid loob teile uskumatult mõnusa ja erutava kogemuse. Pesuloputusvahend on 780 ml ja sellest jagub 26 pesukorraks. * 7x kauakestvam värskus (kapis hoitavatel riietel, võrreldes Lenor Pure Care tootesarjaga) * Aitab teie rõivaid kaunimaks muuta ja kaitsta neid kolme vananemist näitava märgi eest: venimine, pleekimine, topiliseks muutumine * Teie rõivastest eraldub kogu päeva jooksul värskusehõngu (kandmisel 12 tunni jooksul) * Vähendab kortsumist, hõlbustab triikimist, vähendab kuivamisaega ja staatilisest elektrist tingitud liibumist * Rõivad on kandes pehmed ja mugavad * Aitab rikastada ja hoida teie suhet oma rõivastega * Superkontsentraat. Rõõmustage oma meeli ja doseerige vastavalt vajadusele * Pesuloputusvahend küllastatud vanilliga ja segatud mimoosi, mee, roosi akordide ja kreemja virsikuga