• Tarne pole võimalik

PUTUKATÕRJEVAHEND MAJA RAID AEROSOOL 150ML

Tootekood: 643087
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Raid Multi putukatõrjeaerosool tõrjub tõhusalt eri liiki putukaid kogu majas
• Toime säilib töödeldud pindadel mitu päeva
• Aerosooli ei ole vaja suunata otse lendavatele putukatele, tõrjeks piisab õhus lenduvast tõrjevahendi aerosoolist
• Tõrjevahendit pihustada ruumi u 30 mᶟ pinnale 8-10 sekund jooksul. Pihustades hoida aerosooli vähemalt ühe meetri kaugusel tundlikest pindadest
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Raid Multi putukatõrjeaerosool tõrjub tõhusalt eri liiki putukaid kogu majas. Tõrjevahendi toime säilib töödeldud pindadel mitu päeva. Kasutamine muul otstarbel ja kasutusjuhendi vastaselt on keelatud. Enne kasutamist hoolikalt loksutada. Hoida pakend püstasendis. Aerosooli ei ole vaja suunata otse lendavatele putukatele, tõrjeks piisab õhus lenduvast tõrjevahendi aerosoolist. Uksed ja aknad sulgeda. Töötlemise ajal ei või ruumis viibida teisi inimesi. Tõrjevahendit pihustada ruumi u 30 mᶟ pinnale 8-10 sekund jooksul. Pihustades hoida aerosooli vähemalt ühe meetri kaugusel tundlikest pindadest. Pärast töötlemist lahkuda ruumist. Hoida ruum suletuna 15 minuti jooksul. Seejärel tuulutada ruumi hoolikalt. Kiire toime saavutamiseks pihustada tõrjevahendit otse putukate suunas. Suunata tõrjevahend otse hoonesse tungivatele herilastele ja muudele putukatele. Toodet ei või kasutada ühes ruumis mitu päeva järjest. Vältida väikeste laste viibimist vahendiga töödeldud ruumides. Käitlemisel täita ohutusnõudeid! Sisaldab biotsiidi. Enne kasutamist tutvuda kasutusjuhendiga.