• Tarne pole võimalik

VALAMU AQUASANITA GRANIIT SQT151-601W 800X500X200MM MUST

Tootekood: 684627
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Graniitvalamu on valmistatud 80% graniidist ehk kvartsliivast ja 20% sidusainest ehk akrüülvaigust.
• Kuumakindel, väga vastupidav temperatuuri kõikumistele, plekkidele ja kriimustustele ning päikesevalgus ei muuda valamu värvi.
• Mõõtmetega 80 x 50 x 20 cm ja graniit musta värvi.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Aquasanita graniitvalamu SQT151-601W on valmistatud 80% graniidist ehk kvartsliivast ja 20% sidusainest ehk akrüülvaigust. Sile ja vähepoorne pind ei kogu mustust ja baktereid ning seda on lihtne puhastada. Graniitvalamu on kuumakindel, väga vastupidav temperatuuri kõikumistele, plekkidele ja kriimustustele ning päikesevalgus ei muuda valamu värvi. Ristkülikukujuline valamu on mõõtmetega 80 x 50 x 20 cm ja graniit musta värvi. Valamu on pööratav (kauss paremal või vasakul), paigaldatakse töötasapinna sisse. Aluskapi laius peab olema vähemalt 60 cm. Äravooluava on 89 cm, ülevool vertikaalne. Komplekti kuulub käega avatav äravoolupesa. Sifoon tuleb eraldi juurde osta.