• Tarne pole võimalik

VALAMU JA SEGISTI KOMPLEKT AQUASANITA GRANIIT LIIV

Tootekood: 674338
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Tehisgraniidist beeži värvi valamu ja segisti komplekt.
• Vastupidav temperatuuri kõikumiste suhtes, kriimustus- ja põrutuskindel.
• Komplektis valamu, segisti, kinnituskomplekt, tihend, nupuga avatav äravoolupesa.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Aquasanita graniitvalamu on valmistatud 80% graniitliivast ja 20% sidusainest. Valamu on vastupidav temperatuuri kõikumiste suhtes, kriimustus- ja põrutuskindel, ei ima plekke ega lõhnu, ei muuda värvi UV kiirguse mõjul, ei kriibi potte ega panne. Komplekt koosneb valamust SQ101 ja segistist 5523E. Valamul on vertikaalne ülejooks, äravooluava 87 mm ja ava segisti jaoks. Valamu pinnal on 2 auku - segisti ja äravoolu avamise nupu jaoks, sellega saab avada ja sulgeda äravoolu. Valamu saab paigaldada kauss paremal või vasakul pool. Segisti ja äravoolu avamise nupp võivavad omavahel kohad vahetada. Komplekti kuuluvad valamu, segisti, kinnituskomplekt, tihend, nupuga avatav äravoolupesa. Valamu sobib valamukapile laiusega alates 45 cm. Sifoon tuleb eraldi juurde osta.