• Tarne pole võimalik

KONVEKTOR ELECTROLUX AIRHEAT 2 EIH/AG2-2000 E

Tootekood: 689984
Vabandame, kuid teavitame teid, et soovitud toode on hetkel suure nõudluse tõttu ajutiselt otsas. Siiski pakume suurepäraseid alternatiive samast tootekategooriast, mis võivad teile sama palju rõõmu pakkuda!
Teie ostlemisrõõm ei pea aga siin lõppema - oma uurimistööd saate jätkata, naastes avalehele või kasutades meie võimsat otsingufunktsiooni, et leida veelgi meelepärasemad valikuid. Head ostlemist!
• Konvektor on kombineeritud soojendussüsteemiga: ökoloogiline infrapunane soojendus ja suunatud konvektiivne vool.
• Kahekordne küttevõimsus: pool- ja täisrežiim.
• Elektrooniline juhtimisplokk LED-monitoriga.
• Tolmu-niiskuskaitse klass IP24.
• Sisseehitatud ülekuumenemise kaitse.
• 14-päevane tagastusõigus.
  • Tarne pole võimalik
Electrolux konvektor AIRHEAT 2 EIH/AG2-2000 E ühendab endas samaaegselt kaht liiki soojendust – konvektiivset ja infrapunast. Air Heat – see on aerodünaamiline disain, laialdased funktsionaalsed võimalused ja kõrge töökiirus. Töökindel ja efektiivne isegi kõrgete lagedega ja halva soojusisolatsiooniga ruumides. Töötades infrapunase soojendamise põhimõttel, tõstab seade õhutemperatuuri soojusenergia kiirgumise arvel. Soojendamise konvektiivsel meetodil levib soe õhk ühtlaselt kogu ruumis. Infrapunase soojendamise peamine eelis seisneb selles, et kogu seadmelt tulev energia jõuab soojendavate pindadeni. Nii toimub soojuse ratsionaalne jaotus, mis loob ruumis pehme ja hubase mikrokliima ja seda kõike täiendavate kuludeta. Air Heat 2 sarjas on realiseeritud kombineeritud soojendamise süsteem Y-DUOS 2-st soojenduselemendist suurema soojusväljastuse pinnaga, mis suurendab soojendamise kiirust 15 % võrra võrreldes analoogiliste lahendustega. Anodic Coat soojenduselemendi kõrgtehnoloogiline kate tugevdab infrapunase kiirgumise võimsust, suurendades mõjuraadiust kuni 20 %. Soojenduselemendi tööiga – 25 aastat. Mudel on varustatud elektroonilise juhtplokiga, kajastades ruumis etteantud ja faktilist temperatuuri, samuti kõiki töörežiime: täis- ja poolik võimsus, taimer, komfortne režiim, vanemate kontroll ja „külmumisvastane” funktsioon, mille korral lülitab kõrgsagedusega elektrooniline termostaat automaatselt sisse seadme soojendamise, kui ruumis olev temperatuur on langenud alla 5 °С. Tänu spetsiaalsetele telikutele, võib konvektorit lihtsalt teisaldada ja paigaldada mistahes põrandakatetele. Komplekti kuulub ka kronstein seinale monteerimiseks. Lihtne ja intuitiivselt mõistetav juhtimine. Säilitab mälus kasutajate personaalseid temperatuurihäälestusi. Kahe soojenduselemendiga Y süsteem, mis suurendab soojusväljastuse ala ja tagab momentaalse soojenemise. Soojusenergia kiirgumine infrapunases spektris soodustab soojuse neeldamist ümbritsevate esemetega. Esemetelt peegelduv soojus hakkab soojendama õhku. Nii tunnete te ühtlast soojust selles ruumis, kus paikneb konvektor.